Ons team

Gedreven professionals

Als professionals van ZorgopMaat Veenendaal zetten we ons in voor de beste zorg. Als kleinere, flexibele organisatie bieden we begeleiding op een manier die bij grote organisaties vaak niet mogelijk is. Bijvoorbeeld ’s avonds. We werken veel samen met andere hulpverlenende instanties om onze begeleiding zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat je nodig hebt.

We bieden ondersteuning op het gebied van GGZ, LVG, ouderenzorg. Waar nodig, stemmen we onze begeleiding af met andere hulpverleners zoals schuldhulpverleners, bewindsvoerders en therapeuten.

Voor de gemeenten Utrechtse Heuvelrug, Rhenen en Veenendaal geven we begeleiding via Zorg in Natura of PGB.

Dit zijn wij

Carola

Ieder mens is uniek. Ik wil graag samen met jou zoeken naar wie je echt bent en wat jouw mogelijkheden zijn.

Naast het bieden van begeleiding, ben ik binnen Zorg op Maat Veenendaal verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie.

Marieke

In de begeleiding houd ik van afwisseling. Gesprekken, creatieve werkvormen, handen uit de mouwen, met je mee gaan naar instanties, noem maar op. Ik ben geïnteresseerd in wie je bent en wat je nodig hebt. Soms ga ik met mensen naar buiten, de natuur in.

Steveline

Ik werk vanuit mijn bewogenheid voor anderen, vooruitgang in een begeleidingstracject geeft mij energie! Als coach houd ik van een inhoudsvol gesprek en een oprechte luisterhouding. Mensen ervaren mij als rustig en iemand die goed kan aansluiten.

Marita

Ik ben in mijn element als ik mensen mag begeleiden. Ik loop graag een stukje met ze op in hun leven: meedenken, inspireren, aanmoedigen, helpen uitzoeken. Zodat ze weer zelfstandig verder kunnen.

Bertine

Ik vind het mooi dat mensen me vertrouwen met een heel persoonlijk kijkje in hun leven. Soms is dat moeilijk, soms verdrietig, maar soms ook heel leuk, gezellig en ontspannend. Al deze emoties met de daarbij horende gebeurtenissen, mag ik samen met de ander meemaken en dat vind ik bijzonder.

Evelyne

Ik begeleid mensen met autisme en cognitieve problemen. Ik neem graag de tijd om mensen te leren kennen en samen op zoek te gaan naar de manier van begeleiden die hen helpt. Als dat mogelijk is, ga ik regelmatig met mensen naar buiten om zo het hoofd leeg te maken en plek te krijgen voor nieuwe inzichten.

Lianne

Ik hou van het werken met mensen, van creativiteit en nieuwe dingen bedenken. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te inspireren en ook om uit te dagen een stapje verder te komen. Het mooist vind ik als mensen ontdekken dat ze meer kunnen dan ze dachten en zelfverzekerder verder kunnen. Dat is toch geweldig?

 

Eli

 Ik geloof dat elk mens waardevol is en dat omzien naar elkaar belangrijk is. Ik zoek echt contact  met de mensen die ik begeleid, om iets toe te voegen wat voor hen waardevol is. Ik denk graag out of the box en wil graag een stap extra zetten voor onze cliënten als dat nodig is.

Zit jij met een zorgvraag? Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op!